yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, umumiyetle her seviyede doğrultu değustalıktiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven yürekerir ve sıkı veya sıkfoto alanlarda yerın semereli bir şekilde kullanılmasını esenlar.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili manzara önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda mukannen standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Yangın kapısı istanbul Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve anne kapıların kanatı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Bu yol genellikle müstacel bir durumda hızla açılabilen son çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp mazi çekilebilmesini esenlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page