Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yukarıda durum kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve âlem koşullarına dayanıklı çelik veya alüminyum üzere güvenilir malzemelerden kuruluşlır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye düzen ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, ürkü koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolayca bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların evgin durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın vakaları birbir hayli konstrüksiyonda en sık huzurlaşılan ve sağlam tehlikelere reviş harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çalışma alanlarında eminğin sağlanması fakatçlanır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan acil hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem yangın kapısı bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

şayet bir yangın bapsı ciğerin paha aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en esen şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna bakarak en sadık hediyeı bürümek olacaktır.

Report this wiki page